ARAZKHABAR.IR

ترویج فرهنگ مالیاتی باید در اولویت قرار گیرد


ترویج فرهنگ مالیاتی باید در اولویت قرار گیرد آراز خبر- مدیرکل امور مالیاتی آذربایجان غربی با بیان اینکه مالیات جزء درآمدهای پایدار کشور محسوب می شود، بر ترویج فرهنگ مالیاتی تاکید کرد و گفت: مالیات دریافتی صد درصد صرف عمران و آبادانی استان می‌شود. 

جعفر پورمختار روز یکشنبه در مراسم تجلیل از برگزیدگان مسابقه نقاشی «مالیات من، انتخاب من» با بیان اینکه ارتقای فرهنگ مالیاتی نیازمند یک تلاش همه جانبه است،افزود:سازمان مالیاتی با فرهنگسازی مطلوب می‌تواند مودیان را در زمینه پرداخت داوطلبانه مالیات به این باور برساند که مالیات پرداختی آنان صرفا در جهت توسعه و رفاه اجتماعی خودشان هزینه می شود. 

وی تصریح کرد: باید از طریق مدرسه، خانواده، رسانه‌ها و ... مفاهیم مالیات، دلایل منطقی پرداخت مالیات و همچنین خدماتی که از راه دریافت مالیات از طرف دولت به جامعه ارائه می‌شود، به مردم اطلاع رسانی شود تا مودیان با رضایت خاطر مالیات خود را پرداخت کنند. 

مدیرکل امور مالیاتی استان بااشاره به طرح نشان دار کردن مالیات با هدف مشارکت مالی مردم در تکمیل پروژه‌های نیمه تمام استان گفت: طی سال گذشته ۴۳ طرح نیمه تمام در سامانه مالیاتی تعریف شده بود که با مشارکت ۱۷ هزار فعال اقتصادی، ۲۷۸ هزار میلیارد تومان تامین مالی شد و ۱۱ پروژه تاکنون تکمیل شده است.

پورمختار اظهار کرد: همچنین طی سال گذشته ۲.۵ همت عوارض ارزش افزوده به شهرداری‌ها، دهیاری‌ها توزیع شده است. 

زهرا آبسوران، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان نیز با اشاره به ارایه پیشنهاد موضوع «طرح نشان دار مالیات» در مسابقه نقاشی مذکور از سوی اداره کل امور مالیاتی اظهار کرد: کودکان و نوجوانان ۹ تا ۱۷ ساله در این فراخوان مسابقه نقاشی شرکت کردند. 

وی گفت: از بین آثار ارسالی به دبیرخانه مسابقه نقاشی، ۹ نفر به عنوان منتخبین این مسابقه نقاشی تجلیل می‌شود. 


برچسب ها:

تاریخ: 1404/04/22 10:21 ق.ظ | دفعات بازدید: 2279 | چاپ


مطالب مشابه dot
آخرین اخبار dot