آراز خبر- معاون رئیسجمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور به مناسب هفته دولت و با هدف افتتاح چندین پروژه عمرانی و اقتصادی وارد آذربایجان غربی شد.
عبدالکریم حسینزاده معاون رئیسجمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور صبح امروز با استقبال معاونین استاندار آذربایجانغربی وارد این استان شد.
معاون رئیسجمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور در این سفر که به مناسبت هفته دولت انجام شده، چندین پروژه عمرانی، زیرساختی، صنعتی و گردشگری آذربایجانغربی را افتتاح خواهد کرد.
افتتاح گازرسانی به ۲۰ روستا، افتتاح یک هزار واحد مسکن روستایی، افتتاح ۱۳ واحد روستایی، بازدید از مجتمع فرهنگی نقده، افتتاح قطعه ۲ محور نقده - پیرانشهر، افتتاح واحد کارتنسازی، افتتاح ۱۲۳ پروژه عمران روستایی و افتتاح مدرسه ۱۲ کلاسه از جمله اهداف این سفر اعلام شده است.


۲۴ مدرسه کانکسی در ماکو جمعآوری می شود
پیشبینی برداشت ۳۵ تن سنجد از باغهای آذربایجانغربی
۲۱ کیلومتر از رودخانه های آذربایجان غربی لایروبی شد
ناکامی قاچاقچیان در خروج ۲۹۶۲ رأس احشام قاچاق از مرزهای آذربایجانغربی
عملیات اجرایی محور مرزی پرتردد بورالان آغاز شد
بیش از ۱۰هزار انشعاب غیرمجاز برق در آذربایجان غربی ساماندهی شد
حفظ یکپارچگی ملی برای مقابله با توطئههای دشمنان ضروریست
بازداشت عامل قتل ۴ نفر از عضو یک خانواده در ارومیه
۳.۵ همت برای مرمت آثار تاریخی کشور اختصاص یافت
صدور آنی ۱۶ هزار کارت هوشمند سوخت در جنوب آذربایجان غربی
