نزدیک به ۲۰ ماه از رسیدن ابراهیم رئیسی به آرزوی چندسالهاش، جلوس بر صندلی پاستور میگذرد. رییس پیشین قوه قضاییه، در حالی در انتخابات ریاست جمهوری پیروز شد که انبوهی از وعدهها را در رقابتهای تبلیغاتی انتخابات عرضه کرده بود. با ورودش به دفتر ریاست دولت، اما این وعدهها هر روز دهانپرکنتر و بزرگتر میشدند. تا جایی که به دستورهایی مستقیم برای کنترل مسایل و مشکلات کشور تبدیل شدند.
دستور به کنترل بازار ارز، دستور به رفع فقر مطلق، دستور به مهار تورم و... از جمله فرمانهای رییس دولت برای مدیریت شرایط اقتصادی کشور بودند؛ سنگهایی بزرگ که نه پرتاب شد و نه به هدف اصابت کرد.
تا اینجا، شاید برای ابراهیم رئیسی و دیگر اعضای دولت سیزدهم روشن شده باشد که اداره کشور، به ویژه در شرایط بحران، مستلزم دانش کافی و آگاهی بر مسایل مدیریتی است و صرف وعدههای انتخاباتی و ولع پیروزی بر رقیب سیاسی نمیتواند چارهساز باشد. با شرایط امروز و در روزهای رکوردشکنی تورم، افزایش هزینه مسکن، گرانی خودرو، بیکاری و افزایش بیعدالتیهای اجتماعی و آموزشی، شاید برای فهم این موضوع کمی دیر باشد.
در این اینفوگرافیک، ۹ دستور ابراهیم رئیسی برای کنترل شرایط تورمی در اقتصاد گنجانده شده است؛ ۹ فرمان پرسروصدا و بینتیجه...