افزایش دوربین‌های کنترل سرعت در رینگ کمربندی ارومیه به ۳۲ عدد


افزایش دوربین‌های کنترل سرعت در رینگ کمربندی ارومیه به ۳۲ عدد آراز خبر- رئیس سازمان مدیریت و مهندسی شبکه حمل و نقل شهرداری ارومیه گفت: تعداد دوربین‌های کنترل سرعت در رینگ کمربندی برای پیشگیری از وقوع حوادث و تصادفات ناگوار در اثر سرعت غیرمجاز به ۳۲ دوربین افزایش پیدا کرد.

 علی خلیل‌وند با بیان اینکه دوربین‌های کنترل سرعت بخشی از سیستم راهنمایی و رانندگی هستند که به منظور کنترل سرعت خودروها و ثبت تخلفات رانندگی به کار می‌روند، بیان کرد: این اقدام در راستای افزایش ایمنی تردد در رینگ کمربندی و برخورد با رانندگان متخلف انجام شده است و هدف اصلی از جریمه، بازدارندگی است.

وی خاطر نشان کرد: انتظار می‌رود رانندگان با رعایت سرعت مطمئنه و مجاز ۷۰ کیلومتر در ساعت رینگ کمربندی، سفری دور از حادثه داشته باشند.


تاریخ: 1403/11/14 09:01 ق.ظ | دفعات بازدید: 1891