ARAZKHABAR.IR

جای پژوهش در اقتصاد آذربایجان غربی خالی است


جای پژوهش در اقتصاد آذربایجان غربی خالی است معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی با تاکید بر اینکه جای پژوهش در اقتصاد آذربایجان غربی خالی است، گفت: پیوند صنعت و دانشگاه حلقه مفقوده در استان است.

به گزارش آرازخبر، بهنام شهدی در جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده استان اظهار داشت: تاکنون متاسفانه در صنعت استان از ظرفیت پژوهشگران استفاده نشده و یکی از حلقه های مفقوده استان پیوند صنعت و دانشگاه است.

شهدی بابیان اینکه پژوهش برای توسعه و تعالی یک کشور سنگ بنا است، تصریح کرد: در حال حاضر کلیه کشورهای توسعه یافته برای رسیدن به توسعه پایدار و داشتن مزیت رقابتی به داشتن پژوهش اذعان کرده اند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی اظهار کرد: متاسفانه جای خالی پژوهش در اقتصاد استان مشاهده می‌شود.

وی با اشاره به اینکه با گذشت ۴۰سال از انقلاب اسلامی جایگاه علم و پژوهش درکشور ارتقا یافته است،یادآورشد: برای داشتن پژوهش کاربردی و تاثیر گذار نیاز است که سرمایه گذاران و بخش خصوصی به این حوزه ورود کرده و صنعتگران از ظرفیت دانشگاهیان استفاده کنند.

 شهدی ادامه داد: زیست بوم اقتصادی دنیا درحال تغییر بوده و پژوهشگران و محققین بازیگران اصلی اقتصاد دنیا هستند.

*مطالبات رهبری باید توسط دانشگاهیان برآورده شود

حجت الاسلام سیدمهدی قریشی در جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده استان با اشاره به اینکه باید مطالبات رهبر انقلاب در مورد مباحث علمی را دانشگاهیان برآورده کنند، خاطرنشان کرد: پژوهشگران باید با راهگشایی مشکلات جامعه را حل کنند.

وی گفت: ایران اسلامی کشوری است که به تنهایی در مقابل مستکبران باتکیه بر توان علمی دانشمندان خود روی پای خود ایستاده و باهمت همین پژوهشگران مشکلات علمی کشور نیز حل می شود.

حجت الاسلام قریشی با تاکید بر اینکه در بیانیه گام دوم انقلاب به مقوله پژوهش بسیار توجه شده است، تصریح کرد: همانطور که دراین بیانیه نیز آمده است دانش عظیم ترین ثروت یک کشور بوده و باعث ایجاد اقتدار یک کشور می شود.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی با اشاره به اینکه دین اسلام به مسئله پژوهش تاکید جدی دارد، اظهار کرد: دین اسلام به مسئله فهم وتفکر و تدبر تاکید فراوان کرده و تنها معجزه علمی دنیا نیز بر پیامبر اسلام نازل شده است.

وی ادامه داد: کشور در شرایط فعلی به مسئله پژوهش وفناوری نیاز جدی داشته و باید پژوهشگران را در این راه حمایت کرد.

*پژوهش های کاربردی بستر اشتغالزایی را فراهم می کند

رحیم حب نقی  نیز در این مراسم گفت: برای رسیدن به اقتصاد دانش بنیان پژوهشگران استان نیازمند حمایت های مالی و معنوی هستند.

وی بااشاره به اینکه پژوهش اثربخش باعث ایجاد فناوری ارزش آفرین خواهد شد، تصریح کرد: پژوهش و تحقیق کاربردی باعث رونق تولید و اشتغالزایی خواهد شد.

رئیس دانشگاه ارومیه با تاکید بر اینکه طی سال های گذشته توجه و نگاه خوبی در استان به مقوله پژوهش شده است،اظهار کرد: در طول ۵سال گذشته دانشگاه ارومیه 3 بار به عنوان دانشگاه برتر در زمینه ارتباط دانشگاه و پژوهش انتخاب شده است.

وی باتاکید بر اینکه تشویق پژوهشگران باعث روحیه بخشی و انرژی مثبت به آنها خواهد شد، خاطرنشان کرد: در همین راستا در جشنواره امروز از ۳۵ پژوهشگر و شرکت پژوهشی برتراستان تجلیل می شود.

جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده استان آذربایجان غربی با تجلیل از 35 نفر از پژوهشگران و فناوران برگزیده متشکل از اعضای هیئت علمی دانشگاه ها، پژوهشگران دستگاه های اجرایی، دانشجویان و شرکت های فناوری به میزبانی دانشگاه ارومیه برگزار شد. 

در این مراسم از دکتر ناصر آق به عنوان پژوهشگر برتر کشور، دکتر نوری نیا و دکتر رضازاده  به عنوان نویسندگان یک درصد برتر  جهانی در سال 1398 نیز تجلیل شد. 

 با تجلیل از 9 عضو هیئت علمی و 5 دانشجوی دانشگاه ارومیه در بخش های مختلف، این دانشگاه پیشتاز این جشنواره شد. 


برچسب ها:

تاریخ: 1398/10/01 09:06 ق.ظ | دفعات بازدید: 580 | چاپ


مطالب مشابه dot
آخرین اخبار dot