ARAZKHABAR.IR

مقابله با ویروس کرونا نیازمند مشارکت عمومی است


مقابله با ویروس کرونا نیازمند مشارکت عمومی است مقابله با ویروس کرونا نیازمند مشارکت عمومی و فراگیری آموزش‌های لازم می باشد و نباید با نادیده‌ گرفتن هشدار‌های مراقبتی به شیوع آن دامن بزنیم.

به گزارش آرازخبر، بیماری کرونا ویروس با عاملیت "ویروس کرونا" از خانواده بزرگ ویروس‌های کروناویریده ایجاد می‌شود، این ویروس از سرماخوردگی معمولی تا عامل بیماری‌های شدیدی، چون سارس، مرس و نوعی از بیماری کووید را در برمی‌گیرد و بیشتر بافت‌های نرم مجاری تنفسی را درگیر می‌سازد، گرچه نسبت به آنفلوانزا درصد مرگ و میر کمتری دارد، اما ابتلا به این ویروس می‌تواند در بحث انتشار سریع بسیار خطرناک باشد البته با رعایت نکات بهداشتی و مراقبتی می توان این بحران را رفع و مدیریت است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی، جواد آقازاده در نشست خبری با اصحاب رسانه در خصوص تشریح آخرین وضعیت ویروس کرونا در آذربایجان‌غربی اظهار داشت: استان آذربایجان غربی استان پاکی بود و وسعت کار و درگیری ما به حدی بود که باید شبانه‌روزی کار می‌کردیم و زلزله قطور هم مزید بر علت شد و ما باید منطقه زلزله زده را کنترل می کردیم.

وی اعلام کرد: بر اساس آخرین آمار حدود ۱۵۰ نمونه در استان اخذ شده که ۱۱ نفر خوی و مابقی سایر قسمت‌های استان بود و کلا ۷ مورد مثبت ابتلا به بیماری کرونا داشتیم که ۴ مورد مرخص شدند.

آقازاده با بیان اینکه جواب ۴۷ نفر از ۱۵۰ نفر نیز تاکنون منفی آمده است، ادامه داد: تاکنون ۳ نفر فوتی داشتیم که مشکوک به بیماری کرونا بودند و دیروز جواب دو نفر از آنها منفی آمد و جواب آن یک نفر هم امروز خواهد آمد که از ۷ مورد مثبت اعلام شده، سه نفر از خارج از استان آمده بودند.

وی در خصوص اقدامات انجام شده برای بهبود وضعیت رسیدگی به مشکوکین به کرونا، ابراز داشت: یک دستگاه تست کرونا را از تهران به ارومیه منتقل کرده‌ایم و دستگاه ستاپ شده و مجوز انجام تست کرونا با توجه به انتقال دستگاه به ارومیه، امروز صادر خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی تصریح کرد: آمارهای اعلامی صادقانه بوده و کرونا در استان همه‌گیر نشده است.

وی ضمن تقدیر از نیروهای مسلح مستقر در آذربایجان‌غربی در خصوص همکاری با ستاد مقابله با کرونا، گفت: فرماندهان و پرسنل سپاه، ارتش و نیروی انتظامی نهایت همکاری را با ما داشته اند و در این زمینه باید قدردان این همکاری و همراهی باشیم.

*آماده سازی بیش از 2200 تخت برای مبتلایان احتمالی به کرونا در آذربایجان غربی

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی، حسنی در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه 2 هزار و 270 تخت بیمارستانی آماده در  بیمارستان های دانشگاهی استان وجود دارد که از بیماران احتمالی کرونا پذیرش خواهند کرد، اظهار داشت: ۳ بیمارستان طالقانی ارومیه، آیت الله خویی در خوی و عباسی در میاندوآب برای پذیرش بیماران کرونا آماده هستند.

وی خاطرنشان کرد: در روزهای نخست با کمبود لباس محافظ روبرو بودیم و اکنون مشکل کمبود لباس کمتر شده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی ابراز داشت: آی سی یو یکی از موارد مورد نیاز بیماران کرونا است که آی سی یو بیمارستان های طالقانی و امام خمینی ارومیه برای بیماران کرونا آماده شده است. 

وی تصریح کرد: عبور از شرایط فعلی و شکستن چرخه کرونا نیازمند کمک همه مردم است متاسفانه در آذربایجان غربی مردم زیاد مسله پیشگیری جدی گرفته نمی شود.

*بیمارستان طالقانی ارومیه برای مقابله باکرونا آمادگی کامل دارد/ هفته آینده پیک بیماری کرونا در کشور

رئیس بیمارستان طالقانی ارومیه، قره باغی گفت: بخش آی سی یو بیمارستان طالقانی ارومیه ۶ تخت جنران داشت که با توجه به وضعیت فعلی این تعداد تخت ها به ۱۹ تخت افزایش یافته و شش آمبولانس اختصاصی برای بیماران کرونا در استان آماده شده است.

وی تصریح کرد: امکانات تجهیزات موجود در آی سی یو  بیمارستان طالقانی ارومیه بعد بیمارستان مسیح دانشوری تهران رتبه دوم کشوری را دارد.

رئیس بیمارستان طالقانی ارومیه با اعلام اینکه هفته اینده پیک بیماری کرونا در کشور خواهدبود، خاطر نشان کرد: بیمارستان طالقانی ارومیه آمادگی صد درصدی برای شرایط بحرانی را دارد.

وی درخصوص فردی که در زندان ارومیه مشکوک به کرونا است، یاد آور شد: فرد مشکوک در بیمارستان بستری است و علایمی که دارد بیشتر شبیه مصرف کوکایین است ولی تا امروز نتیجه جواب نمونه وی درخصوص ابتلا به کرونا به دستمان نرسیده است.

*توزیع ۲۵ هزار بطری محلول ضدعفونی کننده در داروخانه های آذربایجان غربی

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی، جلال غفارزاده ابراز داشت: در حال حاضر کل موجودی مواد ضدعفونی کننده استان ۳۱۷هزار و ۵۰۰ لیتر است که تاکنون ۱۳۹هزار و ۳۰۰لیتر آن مصرف شده و در روزهای آینده ۲۵هزار بطری ۵۰۰سی سی محلول ضدعفونی کننده در داروخانه های استان توزیع می شود که سهم مرکز استان ۱۵ هزار بطری است.

وی خاطرنشان کرد: سهم مشخص شده از اقلام بهداشتی استان پاسخگوی نیاز مردم استان نیست و برای رفع نیاز داخل استان ۳ کارخانه تولید الکل با ظرفیت تولید روزانه ۲۲هزار لیتر به ظرفیت تولید استان اضافه شده است. 

وی ادامه داد: تولید آب ژاول در استان که به عنوان یک ماده ضدعفونی کننده استفاده می شود قابلیت رفع نیاز استان و کشور را دارد.

غفارزاده با بیان اینکه ۴۰هزار بطری ۵۰۰ سی‌سی مواد ضدعفونی کننده در داروخانه های استان توزیع شده است، اضافه کرد: ادارات استان نیز ۲۸۵ حواله دریافت مواد ضدعفونی دریافت کرده اند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی با تاکید بر اینکه ۱۰واحد تولید مواد ضدعفونی کننده در استان فعال هستند، خاطر نشان کرد: ۵۳۰ دست لباس محافظ شخصی در استان تولید شده است.


برچسب ها: علوم پزشکی کرونا

تاریخ: 1398/12/14 04:44 ب.ظ | دفعات بازدید: 4233 | چاپ


مطالب مشابه dot
آخرین اخبار dot