حمید محبوبی در این زمینه، اظهار کرد: در این مدت در سطح استان، ۳۵ پایگاه امداد و نجات، ۲۰ مرکز پاسخگویی اضطراری و یک پایگاه بین المللی امداد و نجات (در شهر اربیل عراق) با حضور ۷۷۰۰ نفر به روز نجات گر تخصصی به صورت شبانه روزی، جهت ارائه خدمات به هموطنان و زائران فعالیت داشته است.
وی در ادامه ضمن اشاره به امدادرسانی ۳۳۱۰ نفر توسط تیمهای عملیاتی این استان، افزود: ۱۹۰ مصدوم توسط نجاتگ ران هلالاحمر مستقر در پایگاههای امدادی سطح استان، مرز تمرچین پیرانشهر و بازرگان ماکو همچنین درمانگاه هلالاحمر در اربیل عراق امدادرسانی شدند که از این تعداد، ۱۸۹ نفر به صورت سرپایی درمان و ۱ مصدوم با آمبولانسهای این جمعیت به مراکز درمانی منتقل شدند.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر آذربایجان غربی با اشاره به حضور مربیان تخصصی امدادی در پایگاههای امداد و نجات مرزی، نسبت به آموزش امداد و کمکهای اولیه و پیامهای امدادی ویژه اربعین (گرمازدگی، نحوه برخورد با تاول پا، پیشگیری از وارد آمدن آسیب در تجمعات انبوه و…) به ۶ هزار و۳۰۹ نفر زائرین عتبات عالیات، خاطرنشان کرد: در قرارگاه امداد و نجات هلالاحمر، خدمات امداد و نجات و سلامت، آموزش کمکهای اولیه، توزیع بروشور ارائه شده و همچنین تجهیز و برقراری ارتباطات و بی سیمها و برگزاری جلسات روزانه با سازمان امداد و نجات و قرارگاههای مرزی امداد و نجات سراسر کشور از نقطه صفر مرزی انجام شده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان غربی گفت: در مرز تمرچین پیرانشهر، خدماتی دیگری همچون: برپایی ایستگاههای مادر و کودک توسط تیمهای سحر جوانان داوطلب هلال احمر آذربایجان غربی انجام شد.
لازم به ذکر به همت خیرین و داوطلبان هلال احمر آذربایجان غربی و برای حفظ سلامت زائرین اربعین حسینی (ع) ۱۰ هزار ماسک N۹۵ هم میان زائرین توزیع شد.