آراز خبر= رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با بیان اینکه از نظر انبار و نگهداری ذخیره گوشت مرغ در انبارهای استان وضع مطلوبی داریم، گفت: ۲۵۵ تن گوشت قرمز ذخیره سازی شده تا در ماه مبارک رمضان و عید کمبودی در بازار وجود نداشته باشد.خسرو شهبازی افزود: با توجه به جوجه ریزی انجام شده تا ۱۴ بهمن ماه، پیشبینی جوجه ریزی تا پایان بهمن به بیش از برنامه ابلاغی که ۵ میلیون و ۴۰۰ قطعه است، خواهد رسید.
وی ادامه داد: با این میزان جوجه ریزی مشکلی در تامین گوشت مرغ در ایام ماه مبارک رمضان و تعطیلات پایان سال نخواهیم داشت.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی ادامه داد: پیش بینی می کنیم تا پایان امسال میزان جوجه ریزی در استان به بیش از ۶۰ میلیون قطعه برسد.
وی با اشاره به جوجه ریزی مناسب طی ماههای اخیر گفت: مصرف روزانه گوشت مرغ در استان حدود ۲۹۰ تن است، ولی در حال حاضر روزانه به طور متوسط ۳۴۰ تن وارد بازار استان می شود.
شهبازی اظهار کرد: سال گذشته کل جوجه ریزی انجام شده ۵۸ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه بود و میزان جوجه ریزی در استان از اول فروردین تا ۱۴ بهمن ماه امسال به ۵۵ میلیون قطعه رسیده است.


سه بیمارستان نیروهای مسلح در استانهای شمال غرب کشور احداث می شود
آزادی ۱۰ نفر از محکومین مالی زندان سلماس
ناکامی قاچاقچی نقره در مرز سرو ارومیه
ایجاد بندر خشک نقده گامی مهم برای تبدیل منطقه به مرکز مبادلات اقتصادی
ایران پس از انقلاب به عزت و افتخار رسید
تأمین پایدار آب شرب سالم از اهداف پروژه های آب و فاضلاب آذربایجان غربی
خط انتقال، ایستگاه پمپاژ و مخزن آب توحید ارومیه به بهرهبرداری رسید
مسقط، آینه تمامنمای بازی هژمونی//چرا جنگ در افق نظام سلطه غایب است
دیپلماسی با چاشنی اقتدار //چرا میز مذاکره این بار متفاوت است؟
افتتاح چند پروژه عمرانی در روستاهای شهرستان ارومیه
