ARAZKHABAR.IR

مصرف بیش از ۱۴ میلیون لیتر سوخت کشاورزی در منطقه ارومیه


مصرف بیش از ۱۴ میلیون لیتر سوخت کشاورزی در منطقه ارومیه آراز خبر- مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه ارومیه گفت: طبق سنوات گذشته و سوخت‌رسانی مستمر به کشاورزان و صنایع کشاورزی از ابتدای سالجاری تاکنون بیش از ۱۴ میلیون لیتر سوخت کشاورزی در مرکز و شهرهای شمالی استان آذربایجان‌غربی مصرف شده است.

احمد مجرد  روز یکشنبه در بازدید گروه معین از ناحیه سلماس در جمع خبرنگاران گفت: این میزان سوخت بین واحدهای مختلف کشاورزی شامل انواع ماشین‌آلات، گلخانه‌ها، دامداری‌ها و مرغداری‌ها توزیع شده است که با توجه به عملیات کاشت، داشت و برداشت محصولات کشاورزی و نیاز به نیروی محرکه و باعنایت به تنوع ماشین آلات در بخش‌های مختلف کشاورزی و دامی، میزان سوخت مورد نیاز آنها توسط سازمان جهادکشاورزی تعیین و توسط شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ارسال می شود.

مجرد افزود: با اجرای دقیق طرح پلاک گذاری ماشین آلات و ادوات کشاورزی در راستای کاهش مصرف سوخت که طی سه سال گذشته در دستور کار قرار گرفته بود، خوشبختانه شاهد نتایج مثبتی در مدیریت مصرف هستیم.

این مقام مسئول تصریح کرد:  اجرای طرح پلاک گذاری و توزیع الکترونیکی نفتگاز به ادوات کشاورزی اقدامی دیگر در راستای تحقق دولت الکترونیک است که بر این اساس، کشاورزان و روستائیان می توانند با استفاده از این طرح بدون مراجعه حضوری و صرفه جوئی در وقت با مراجعه به سامانه https://newtejaratasan.niopdc.ir  نسبت به ثبت‌نام جهت دریافت سهمیه سوخت اقدام کنند.


برچسب ها:

تاریخ: 1404/02/14 10:27 ق.ظ | دفعات بازدید: 1906 | چاپ


مطالب مشابه dot
آخرین اخبار dot