ARAZKHABAR.IR

آذربایجان‌ غربی مهد مجاهدت، فداکاری و همزیستی است


آذربایجان‌ غربی مهد مجاهدت، فداکاری و همزیستی است آراز خبر- مدیر حوزه‌های علمیه کشور گفت: آذربایجان‌ غربی مهد مجاهدت، فداکاری و همزیستی است و جزو استانهای سینه‌ستبر و قامت رشید، ایران به شمار می‌رود.

آیت‌الله علیرضا اعرافی، ظهر روز پنجشنبه در مراسم نکوداشت ۸۰ سال مجاهدت علمی، فرهنگی و اجتماعی آیت‌الله سیدعلی‌اکبر قریشی که در تالار وحدت ارومیه برگزار شد، با تجلیل از جایگاه این عالم برجسته، افزود: آیت‌الله قریشی از مفاخر علمی و معنوی حوزه‌های علمیه است که نقش مؤثری در ترویج معارف دینی و گسترش فرهنگ اهل بیت(ع) ایفا کرده‌ است. 

وی با اشاره به نقش بی‌بدیل امام خمینی(ره) در تحولات تاریخ معاصر ایران و منطقه، گفت: حضرت امام فصلی نو در تاریخ ایران، جهان اسلام و ادیان گشودند لذا امروز عزت، استقلال و پیشرفت ایران اسلامی، مرهون رهبری ایشان است.

آیت‌الله اعرافی خاطرنشان‌کرد: آذربایجان غربی در جریان انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، پیشتاز بوده و امروز نیز نماد همزیستی اقوام و ادیان و جلوه‌ای از وحدت اسلامی است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با تأکید بر جایگاه علمی آذربایجان‌ غربی گفت:اگر نقش آذربایجان در حوزه‌های علمیه قم و نجف را حذف کنیم، این مراکز علمی دچار نزول خواهند شد چرا که منطقه آذربایجان و استان آذربایجان‌غربی کانون پرورش اندیشمندان و عالمان بزرگ دینی است.

وی همچنین بر ضرورت حفظ و تبیین هویت تاریخی و انقلابی تأکید و یادآورشد: نسل جوان باید تاریخ خود را بشناسد تا بتواند مسیر آینده را با افق تمدنی طی کند. 

وی ادامه داد: دشمنان در تلاش‌ند تا حافظه تاریخی ملت ایران را تضعیف کنند، اما با ترویج فرهنگ نکوداشت علما و شهدا می‌توان این تهدید را به فرصت تبدیل کرد.

آیت‌الله اعرافی اظهار کرد: حوزه‌های علمیه ریشه‌دارترین نهاد علمی در جهان اسلام هستند که مولد اندیشه و معرفت در عرصه‌های گوناگون بوده‌اند و آیت‌الله قریشی نیز از چهره‌های درخشان این حوزه است که باید برای نسل امروز الگوسازی شود.


راه اندازی استودیوی بین المللی ویژه سرمایه گذاری در آذربایجان غربی

استاندار آذربایجان غربی نیز در این نشست از راه‌اندازی استودیوی بین‌المللی ویژه سرمایه‌گذاری در استان، خبر داد گفت: برای معرفی ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری استان، صداوسیمای مرکز آذربایجان‌غربی استودیو بین المللی ویژه‌ای را برای اولین بار در کشور راه‌اندازی کرده است.

رضا رحمانی با اشاره برنامه‌های ویژه استان برای تحقق شعار سال، اظهار کرد: همایش بزرگ سرمایه‌گذاری در آذربایجان‌غربی یکی از برنامه‌های استان برای تحقق منویات مقام معظم رهبری است.

استاندار آذربایجان‌غربی به افزایش تقاضا برای سرمایه‌گذاری در استان نیز اشاره کرده و افزود: بخش‌های خصوصی و دولتی آماده سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف آذربایجان‌غربی هستند.

رحمانی همچنین با بیان اینکه آذربایجان‌غربی از ۵ استان امن کشور می‌باشد، اضافه کرد: با تلاش نیروهای نظامی، انتظامی و امنیتی، آذربایجان‌غربی به یکی از استان‌های امن کشور تبدیل شده است.

وی در ادامه با بیان اینکه توسعه و سرمایه‌گذاری در آذربایجان‌غربی قطعاً در توسعه اقتصادی کشور نیز مؤثر خواهد بود، افزود: بسته‌های سرمایه‌گذاری در شهرهای مختلف استان تدوین شده که فرصت بسیار کم‌نظیری را برای توسعه استان فراهم کرده است.

رحمانی با قدردانی از حمایت‌های نماینده ولی فقیه در استان و مسئولان ارشد استانی از برنامه‌های توسعه آذربایجان‌غربی، تصریح کرد: این وحدت و همدلی روند توسعه آذربایجان‌غربی را شتاب بخشیده است.


برچسب ها:

تاریخ: 1404/03/01 12:58 ب.ظ | دفعات بازدید: 1954 | چاپ


مطالب مشابه dot
آخرین اخبار dot