آذربایجان غربی ظرفیت ویژه‌ای برای اقتصاد دانش‌بنیان دارد


آذربایجان غربی ظرفیت ویژه‌ای برای اقتصاد دانش‌بنیان دارد آراز خبر-وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: آذربایجان غربی ظرفیت ویژه‌ای برای اقتصاد دانش‌بنیان و توسعه فناوری دارد.

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، چهارشنبه شب در دیدار با امام جمعه ارومیه با تأکید بر اهمیت توسعه فناوری، اقتصاد دیجیتال و بهره‌وری گفت: آذربایجان غربی با فرهنگ غنی و همزیستی مسالمت‌آمیز اقوام، ظرفیت بالایی برای رشد اقتصاد دانش‌بنیان و ارتقای صنایع مختلف دارد.

سید ستار هاشمی، با بیان اینکه حوزه فناوری تنها محدود به ارتباطات نیست، توضیح داد: شرکت‌های بزرگ دنیا عمدتاً در حوزه فناوری فعال‌اند و این موضوع نشان‌دهنده اهمیت اقتصاد دیجیتال است. توسعه فناوری و نوآوری علاوه بر ایجاد اشتغال، بهره‌وری صنایع را افزایش می‌دهد و اقتصاد مقاومتی را نیز تقویت می‌کند.

هاشمی با اشاره به تجربه کشور در شرایط دشوار ادامه داد: در دوران جنگ تحمیلی و مواجهه با حملات سایبری، همکاران ما حتی در روزهای تعطیل بدون وقفه خدمات ارتباطی را به مردم ارائه دادند و با همت جوانان، آسیب‌ها به حداقل رسید.

وی  افزود: هدف ما ایجاد اقتصاد دیجیتال، افزایش بهره‌وری، توسعه کسب‌وکارها و اشتغال و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های استان است. این اقدامات، همراه با همکاری استاندار، نمایندگان و بخش خصوصی، می‌تواند آینده‌ای روشن برای آذربایجان غربی رقم بزند.

هاشمی تأکید کرد: با تکیه بر ظرفیت‌های انسانی، فرهنگی و فناورانه استان، امیدواریم دولت چهاردهم بتواند گام‌های بلندی در حوزه فناوری، نوآوری و اقتصاد دانش‌بنیان بردارد تا آذربایجان غربی به جایگاه واقعی خود دست یابد.

وحدت و انسجام کم نظیری در آذربایجان غربی وجود دارد

امام جمعه ارومیه نیز در این دیدار ضمن تبریک هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی، باهنر و رئیسی، تأکید کرد: وجود شهدایی در سطح عالی مسئولیت‌ها، یکی از افتخارات جمهوری اسلامی ایران است که بیانگر حقانیت نظام و پایبندی مسئولان به آرمان‌های انقلاب است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی با اشاره به شرایط حساس کشور افزود: با هدایت‌های مقام معظم رهبری و تلاش دولت چهاردهم، امید داریم مدیریت کشور به بهترین شکل پیش برود. استان آذربایجان غربی نیز با وجود تنوع قومیتی و مذهبی، از انسجام و وحدت کم‌نظیری برخوردار است که باید برای توسعه از این ظرفیت ارزشمند بهره‌گیری شود.

وی همچنین با طرح پرسش‌هایی درباره وضعیت «شبکه ملی اطلاعات»، «هوش مصنوعی» و «برنامه‌های ماهواره‌ای کشور»، خواستار تبیین اقدامات وزارت ارتباطات در این حوزه‌ها شد و اظهارکرد: آذربایجان غربی ظرفیت‌های علمی و انسانی بالایی در دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی دارد که در صورت حمایت، می‌توانند در ارتقای حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات نقش‌آفرینی جدی داشته باشند.

آذربایجان غربی ظرفیت‌های استثنایی در فناوری، گردشگری و صنایع دارد

رضا رحمانی استاندار آذربایجان غربی نیز در این دیدار با اشاره به سفر وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، هاشمی، گفت: استان با برخورداری از ظرفیت‌های فناورانه، گردشگری، کشاورزی و معادن و مرزهای فعال، فرصت‌های استثنایی برای توسعه دارد و همکاری وزارت ارتباطات می‌تواند این ظرفیت‌ها را به مرحله عمل برساند.

وی افزود: این استان علاوه بر ظرفیت‌های گردشگری و کشاورزی، معادن و مرز فعال دارد و انسان‌های با استعداد و هوشمند بسیاری در آن زندگی می‌کنند. 

استاندار اظهار امیدواری کرد: توسعه فناوری، بهره‌گیری از ظرفیت‌های انسانی و صنایع مختلف، به رشد اقتصادی و اشتغال استان کمک کند و آذربایجان غربی را به جایگاه واقعی خود در حوزه فناوری برساند.


تاریخ: 1404/06/06 12:14 ق.ظ | دفعات بازدید: 2307