ARAZKHABAR.IR

3 درصد شهرک های صنعتی کشور در آذربایجان غربی است/تامین اعتبار رفع مشکل فاضلاب شهرك صنعتي شماره 3 ارومیه


3 درصد شهرک های صنعتی کشور در آذربایجان غربی است/تامین اعتبار رفع مشکل فاضلاب شهرك صنعتي شماره 3 ارومیه آذربایجان ‌غربی از نظر صنعتی یکی از استان‌های کم‌برخوردار کشور به‌شمار می‌رود، اما با اجرای قانون خروج از رکود تدوینی دولت تدبیر و امید، اقدامات خوبی در راستای بازگشت واحدهای تولیدی و صنعتی این استان به مدار تولید و جذب سرمایه آغاز شده ‌است.

 

 

به گزارش آرازخبر، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از سه واحد تولیدی مشکل‌دار در شهرك‌ صنعتي شماره 3 ارومیه بازدید و بر حل مشکلات واحدهای صنعتي براي رونق تولید و اشتغال تأکید كرد و گفت: ٢۶ شهرک و ناحیه صنعتی در این استان فعال است که سه درصد از آمار کشوری را به خود اختصاص داده است.

 محسن صالحي‌نیا جريان بازدید از شهرك صنعتي شماره 3 ارومیه گفت: حل مشکل تصفیه‌خانه فاضلاب اين شهرک صنعتی و تأمین ٣٠ میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز آن، جزو مصوبه‌های ستاد تسهيل و رفع موانع تولید آذربایجان‌ غربی قرار مي‌گیرد تا مشکل فاضلاب واحدهای تولیدی در این شهرک صنعتی حل و فصل ‌شود.

 وی افزود: تأمین آب مورد نیاز واحدهای تولیدی به‌خصوص واحد تولیدی "دوهلر" نیز در اولویت مسئولان استانی قرار گیرد تا راه‌اندازی فاز توسعه این واحد صنعتي با مشاركت سرمايه‌گذار آلمانی در سریع‌ترین زمان ممکن انجام شود.

رئيس هيأت مديره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران همچنين در ادامه از اراضي فاز توسعه شهرک صنعتی شماره ٢ ارومیه نيز بازديد کرد و یادآور شد: برگرداندن یک ‌هزار و ۴٠٠ واحد صنعتی کوچک و متوسط به عرصه تولید از برنامه‌های اين سازمان طی سال جاری است که از این تعداد تا کنون ٩٠٠ واحد به عرصه تولید بازگشته‌ است.

صالحي‌نیا با بیان این‌که بقیه واحدهای راکد نیز به‌تدریج وارد چرخه تولید می‌شوند، اضافه كرد: با راه‌اندازی این تعداد واحد تولیدی، زمینه اشتغال مجدد برای 8 هزار و ۴۴٢ نفر در سطح کشور فراهم شد.

وی با بیان اینکه اعتبار خاصی برای این واحدها درنظر گرفته نشده است، ادامه داد: با توجه به این‌که مشکل بیشتر واحدهای راکد متفاوت و در مورد مسائل بیمه‌ای، مالیاتی، بانکی و ارزیابی ملکی است، این مشکل‌ها با مساعدت و همکاری طرفین قابل حل و فصل است.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه در حال حاضر ۸٢٠ شهرک و ناحیه صنعتی با امکانات زیربنایی برای استقرار واحدهای صنعتی در کشور فعال است، بيان كرد: ۴۵ هزار واحد تولیدی در این شهرک‌ها و نواحی صنعتی مستقر هستند.

صالحي‌نيا با اشاره به واحدهای تولیدی راکد در کشور، اعلام کرد: حدود ٩ هزار و ۵٠٠ واحد از مجموع واحدهای تولیدی موجود در حالت رکود هستند.

وی اظهار داشت: طی سال جاری انواع محصولات تولیدی به ارزش حدود ٢ میلیارد دلار توسط واحدهای صنعتي کوچک و متوسط مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور صادر شده است.

رئيس هيأت مديره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران با اشاره به وضعیت شهرک‌ها و نواحی صنعتی آذربایجان‌ غربی عنوان كرد: ٢۶ شهرک و ناحیه صنعتی در این استان فعال است که سه درصد از آمار کشوری را به خود اختصاص داده است.

صالحي‌نيا با اشاره به اینکه راه‌اندازی تصفیه‌خانه فاضلاب شهرک صنعتی شماره سه ارومیه در اولویت این سازمان قرار دارد، افزود: این تصفیه‌خانه با تخصیص ٣٠ میلیارد ریال اعتبار تا فروردین سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

 وی اضافه کرد: با حل مشکل تصفیه‌خانه شهرک شماره سه ارومیه، مشکل بسیاری از واحدهای تولیدی مستقر در آن نیز حل می‌شود.

 *سرمايه‌گذاري 20 ميليون يورويي آلماني‌ها در شهرك صنعتي اروميه 3

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان ‌غربی نیز در جريان اين بازدیدها اظهار داشت: واحدهای تولیدی زاب سان، دوهلر و تن ماهی چی‌چست از جمله واحدهای مشکل‌داری است که مورد بازدید قرار گرفت.

علی عبدلی‌ سيلابي افزود: تأمین سرمایه در گردش و حل مشکلات آب و فاضلاب و تأمین آب مورد نیاز از جمله مسائل این واحدهای تولیدی است که امروز در نشست ستاد تسهيل و رفع موانع تولید استان در مورد آن‌ها گفت‌وگو می‌شود.

وی اضافه کرد: مشکل تصفیه‌خانه فاصلاب از مسائل اساسی شهرک صنعتی فاز سه ارومیه بوده و برای راه‌اندازی آن ٣٠ میلیارد ریال اعتبار نیاز است که با تأمین اعتبار تا سه ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان ‌غربی ادامه داد: همچنین فاز دوم واحد تولید کنسانتره میوه در ارومیه طی ماه‌های آینده با سرمایه‌گذاری آلمانی‌ها به بهره‌برداری می‌رسد. فاز نخست این واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری ۱۳ میلیون یورویی آلمانی‌ها طی هشت ماه منتهی به آبان سال جاری به بهره‌برداری رسید.

عبدلی‌ سيلابي با اشاره به این‌که این واحد تولید کننده انواع کنسانتره و آبمیوه با استفاده از آخرین فنآوري است، عنوان کرد: آلمانی‌ها برای تکمیل این واحد تولیدی در دو فاز مختلف، حدود ۲۰ میلیون یورو سرمایه‌گذاری پیش‌بینی کرده‌اند.

وي با بیان این‌که احداث این واحد تولیدی به‌صورت ۱۰۰ درصدی با سرمایه‌گذاری خارجی انجام می‌شود، گفت: زمین مورد نیاز برای احداث این کارخانه در شهرک صنعتی فاز ۳ در اختیار سرمایه‌گذاران آلمانی قرار گرفته‌ است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان ‌غربی با اشاره به این‌که آلمانی‌ها همزمان با ساخت سالن فاز دوم، نصب تجهیزات کارخانه را نیز آغاز کرده‌اند، يادآور شد: این سرمایه‌گذاران و مدیران بخش تولید آنان به‌جای احداث ساختمان اداری و با هدف سرعت بخشیدن به روند تولید در کانکس‌ مستقر هستند.

 


برچسب ها: شهرک صنعتی رکود

تاریخ: 1398/10/02 11:51 ق.ظ | دفعات بازدید: 467 | چاپ


مطالب مشابه dot
آخرین اخبار dot