ARAZKHABAR.IR

اجازه نمی دهیم کوچک‌ترین خدشه‌ای به مرزهای کشور وارد شود


اجازه نمی دهیم کوچک‌ترین خدشه‌ای به مرزهای کشور وارد شود آراز خبر_فرمانده مرزبانی استان آذربایجان‌غربی گفت:اجازه نمی دهیم کوچک‌ترین خدشه‌ای به مرزهای کشور وارد شود.

 

سردار محمد احمدی صبح روز پنجشنبه نشست خبری با اصحاب رسانه افزود: مرزبانان در جنگ های تحمیلی اخیر اجازه نداد کوچک‌ترین خدشه‌ای به مرزهای کشور وارد شود و این روند با قدرت و قوت ادامه دارد.

وی با اشاره به شهادت جمعی از نیروهای مرزبانی در جریان جنگ اخیر در مرزهای آذربایجان غربی گفت: مرزبانان شهیدانی را تقدیم امنیت کشور کرده‌اند اما اجازه هیچ تعرضی به مرزهای ایران را نداده‌اند و نخواهند داد.

فرمانده مرزبانی استان آذربایجان‌غربی در ادامه به اقدامات مرزبانی برای مقابله با قاچاق در کنار تامین امنیت مرزها اشاره کرد و گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۶۴۳ کیلوگرم مواد مخدر، ۱۷۴ قبضه سلاح جنگی و ۷۸ قبضه اسلحه شکاری به همراه چهار هزار و ۴۱۶ عدد مهمات در مرزهای آذربایجان غربی کشف شده است.

فرمانده مرزبانی آذربایجان غربی افزود: همچنین در این مدت ۱۶۴ هزار لیتر سوخت، ۶ هزار و ۵۰۷ رأس دام عمدتا سبک، معادل ۳۴۰ هزار دلار ارز، ۹۵ کیلوگرم نقره، ۲.۵ کیلوگرم طلا و ۱۱۲ هزار قلم دارو از دیگر کشفیات مرزبانی در مرزهای استان بوده است.

ناصر حجازی فر مدیرکل صدا و سیمای آذربایجان غربی نیز در این جلسه ضمن تجلیل از تلاش‌های بی‌وقفه و نقش کلیدی نیروهای مرزبانی در ایجاد امنیت و فضای آرامش در استان، از رویکرد حمایتی و فرهنگی این نیروها در کنار وظایف سخت امنیتی تقدیر کرد.

وی با اشاره به حساسیت شرایط کنونی، تأکید کرد: ایجاد فضای امن در استان، ثمره هماهنگی و هم‌فکری نیروهای امنیتی و جامعه خبری است.

 


برچسب ها:

تاریخ: 1405/06/05 11:50 ق.ظ | دفعات بازدید: 1917 | چاپ


مطالب مشابه dot
آخرین اخبار dot