ARAZKHABAR.IR

تولید برق خورشیدی در آذربایجان‌غربی افزایش می‌یابد


تولید برق خورشیدی در آذربایجان‌غربی افزایش می‌یابد آراز خبر-مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان‌غربی گفت: ظرفیت تولید برق خورشیدی در استان هم‌ اکنون به ۶۰ مگاوات رسیده است و با تکمیل طرح‌های در دست اجرا این میزان تا پایان سال به ۱۲۰ مگاوات افزایش می‌یابد.

 

طاهر کیامهرافزود: چندین پروژه نیروگاه خورشیدی در آذربایجان‌غربی در حال ساخت است که بخشی از این طرح‌ها همزمان با هفته دولت امسال به بهره‌برداری رسید.

وی خاطرنشان کرد: با تکمیل مراحل ساخت نیروگاه‌های خورشیدی در دست اجرا، ظرفیت تولید برق خورشیدی استان تا پایان سال به ۱۲۰ مگاوات خواهد رسید و برق تولیدشده پس از اتصال نیروگاه‌ها به شبکه، وارد مدار توزیع می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان‌غربی ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود این میزان تولید برق خورشیدی حدود ۱۰ درصد از کل برق مصرفی استان را تأمین کند.

تبدیل ۷۰ درصد شبکه برق آذربایجان غربی به کابل خودنگهدار

وی همچنین با اشاره به اجرای طرح تبدیل شبکه توزیع برق استان از سیم مسی به کابل خودنگهدار گفت: تاکنون ۷۰ درصد شبکه توزیع برق آذربایجان‌غربی به کابل خودنگهدار تبدیل شده است.

کیامهر اضافه کرد: اجرای این طرح از سال ۱۴۰۱ در استان آغاز شده و روند تبدیل شبکه در مناطق شهری نسبت به مناطق روستایی با سرعت بیشتری دنبال می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان‌غربی اضافه کرد: شهرهای مهاباد، نقده، پلدشت و چایپاره از جمله شهرهایی هستند که عملیات تبدیل شبکه در آنها به طور کامل انجام شده و در زمره شهرهای سبز قرار گرفته‌اند.

وی با اشاره به مزایای اجرای این پروژه افزود: افزایش ضریب ایمنی شبکه، کاهش تلفات انرژی، تامین برق پایدار، نوسازی زیرساخت‌های فرسوده، بهبود مبلمان شهری و روستایی، افزایش طول عمر شبکه تا ۳۰ الی ۴۰ سال، کاهش سرقت تجهیزات و جمع‌آوری انشعاب‌های غیرمجاز از مهم‌ترین اهداف و دستاوردهای این طرح به شمار می‌رود.

کیامهر ادامه داد: نصب و توسعه روشنایی معابر، به‌ویژه در مناطق روستایی، کاهش خطر برق‌گرفتگی و پیشگیری از سرقت تجهیزات شبکه از دیگر مزایای اجرای طرح تبدیل شبکه سیمی به کابل خودنگهدار است.

۱۹ هزار میلیارد ریال مطالبات شرکت توزیع برق آذربایجان‌غربی

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان‌غربی همچنین از وجود ۱۹ هزار میلیارد ریال مطالبات این شرکت از مشترکان خانگی و صنعتی خبر داد و گفت: پیگیری وصول مطالبات و قطع برق مشترکان بدهکار در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: نصب کنتورهای هوشمند با قابلیت محدودیت مصرف از دیگر راهکارهای شرکت توزیع برق برای حل مشکل مشترکان بدهکار است.

کیامهر با اشاره به اینکه بیشتر مشترکان آذربایجان غربی خانگی هستند، اظهار کرد: میزان برق مصرفی استان مناسب و آذربایجان غربی جزو استان های با مصرف متوسط در کشور قرار دارید.


برچسب ها:

تاریخ: 1405/06/09 02:28 ب.ظ | دفعات بازدید: 1929 | چاپ


مطالب مشابه dot
آخرین اخبار dot