ARAZKHABAR.IR

عامل شهادت ۸ مرزبان کشور مجازات شد


عامل شهادت ۸ مرزبان کشور مجازات شد آراز خبر-حکم قصاص حمید حسین‌نژاد یکی از عوامل اصلی ترور و شهادت ۸ مرزبان کشورمان اجرا شد.

 

 حمید حسین‌نژاد، شرور وابسته به یکی از گروه‌های تروریستی در غرب کشور بود که در ۱۲ آبان سال ۱۳۹۶ یک تیم تروریستی را به‌صورت قاچاقی از مرزهای غربی وارد کشور کرد و بعد از اجرای عملیات تروریستی در همان روز، بلافاصله تیم تروریستی مذکور را از مرزهای غربی به صورت قاچاقی از کشور خارج کرد.

پیش از این دیگر اعضای تیم تروریستی تحت اشراف اطلاعاتی شناسایی شده و به هلاکت رسیده بودند.

حسین‌نژاد آخرین فرد از این گروه جنایتکار بود که وظیفه نقل‌وانتقال تروریست‌ها به کشور را بر عهده داشت و در نهایت توسط دستگاه‌های اطلاعاتی شناسایی و دستگیر شد.

وی پس از گذراندن مراحل قضایی به اتهام مشارکت در ترور و قتل به اعدام محکوم شد و سرانجام با مطالبه و پیگیری خانواده شهدای مرزبان، به سزای جنایتش رسید.

این خبر شامگاه امروز توسط مراجع ذی‌صلاح در استان آذربایجان غربی به خانواده حسین‌نژاد اعلام شد.

رسانه‌های بیگانۀ مرتبط با رژیم صهیونیستی بعد از دستگیری حمید حسین‌نژاد سعی کردند با انتشار روایت‌های ساختگی در مورد این فرد و فشار بر دستگاه قضایی مانع مجازات این تروریست جنایتکار شوند.


برچسب ها:

تاریخ: 1404/02/01 11:07 ب.ظ | دفعات بازدید: 1741 | چاپ


مطالب مشابه dot
آخرین اخبار dot