ARAZKHABAR.IR

۵۴ واحد بسته بندی میوه در آذربایجان غربی فعالیت می کنند


۵۴ واحد بسته بندی میوه در آذربایجان غربی فعالیت می کنند آراز خبر- رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: تعداد واحدهای بسته بندی میوه تازه در استان ۵۴ واحد است که سال گذشته ۶۰۰ هزار تن سیب درختی فرآوری شده استان به کشورهای هدف صادر شده است.

 

 خسرو شهبازی عصر سه شنبه در آئین گشایش پانزدهمین نمایشگاه بین المللی صنایع و ماشین آلات کشاورزی، باغبانی، نهاده‌ها، تجهیزات گلخانه‌ای، آبیاری و آبرسانی و تجهیزات وابسته اعم از کشاورزی دانش بنیان و نو آور و ابزار ملی برای حفظ آب، خاک و حیات در ارومیه افزود: حدود ۴۰ واحد پوره، کنسانتره و رب هم در این استان فعال است که تاکنون ۳۵۰ هزار تن گوجه فرنگی و ۳۰۷ هزار تن سیب صنعتی در ابن واحدها فرآوری شده است.

وی ادامه داد: بیش از ۱۲۵ شرکت داخلی و نمایندگان شرکت‌های خارجی در این نمایشگاه حضور دارند که ۵۴ درصد شرکت کنندگان در حوزه ادوات و ماشین آلات کشاورزی، ۳۰ درصد در حوزه کشاورزی و نهاده‌ها، ۱۶ درصد در حوزه آبیاری و آبرسانی و تجهیزات وابسته فعالیت دارد.

شهبازی افزود: همچنین ۲۳ درصد از شرکت‌های، شرکت کننده در حوزه دانش بنیان و ۱۳ درصد در بخش‌های علمی و تحقیقاتی در این نمایشگاه حضور یافته‌اند و ۱۶ درصد از کل مشارکت کنندگان اقدام به ارائه کالای جدید کرده‌اند.

وی گفت: در این نمایشگاه در حدود ۲۰ استان کشور از جمله استان‌های گلستان، گیلان، مازندران، خراسان شمالی، جنوبی و رضوی، همدان، البرز، مرکزی، قزوین، اصفهان، آذربایجان شرقی، لرستان، کردستان، خوزستان، فارس و یزد حضور و مشارکت دارند.

شهبازی ادامه داد: مهم‌ترین ویژگی این نمایشگاه ارائه تکنولوژی‌های نوین و پیشرفت‌های برتر بخش کشاورزی به خصوص روش‌های کاهش مصرف آب و ارتقای بهره وری در بخش کشاورزی، به منظور جذب سرمایه‌گذار، ایجاد فضای رقابتی برای ورود به بازارهای جدید صادراتی در داخل و خارج کشور و تبادل اطلاعات و تجربیات در فضای ارتباطی و مؤثر نمایشگاه است.

وی اضافه کرد: در این نمایشگاه تبادل دانش فنی و تبلیغات بین المللی با هدف تقویت و توسعه کشاورزی با حضور کانال تلویزیونی کشاورزی ترکیه AGROTV نیز انجام خواهد گرفت.

وی گفت: این نمایشگاه فرصت ارزشمندی است تا با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان نسبت به معرفی و ترویج استفاده از محصولات فناورانه در میان بهره برداران بخش کشاورزی اقدام و گامی مؤثر در مسیر افزایش ضریب نفوذ دانش در بین کشاورزان و آشنایی آنان با آخرین دستاوردهای تکنولوژی در بخش کشاورزی برداشته شود.

شهبازی بیان کرد: از عوامل اساسی مهم در تولید پایدار این محصول استراتژیک می‌توان به تغذیه بهینه، استفاده از بذور مناسب، استفاده از ظرفیت دیم زارها برای تولید، کشاورزی حفاظتی، کشاورزی قراردادی، اصلاح الگوی کشت و رعایت تناوب زراعی اشاره کرد. وی تاکید کرد: اصلاح و تغییر الگوی کشت مناسب با اقلیم که هم برای کشاورزان سودآور باشد و هم نیاز کشور به محصولات اساسی و راهبردی را مرتفع سازد، از برنامه‌های راهبردی دولت چهاردهم است که باید با جدیت دنبال شود.

وی افزود: به منظور ارتقای سطح دانش فنی بهره برداران، کارشناسان و شرکت‌های فعال در حوزه کشاورزی، کارگاه‌های ترویجی آموزشی در طی روزهای ۹ و ۱۰ آبان ماه با موضوع احداث و مدیریت باغات با رویکرد الگوی کشت، هواشناسی کشاورزی، ترویج الگوی کشت و کشاورزی حفاظتی، آشنایی با رخداد سرمازدگی از لحاظ هواشناسی و بررسی راهکارهای مقابله با آن و ارزیابی اثرات تغییر اقلیم از ساعت ۱۵ تا ۱۷ در حاشیه برپایی نمایشگاه برگزار خواهد شد.


برچسب ها:

تاریخ: 1403/08/09 09:21 ب.ظ | دفعات بازدید: 1457 | چاپ


مطالب مشابه dot
آخرین اخبار dot