ARAZKHABAR.IR

وزیر اقتصاد و دارایی وارد آذربایجان غربی شد


 وزیر اقتصاد و دارایی وارد آذربایجان غربی شد آرازخبر-سیدعلی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی و هیئت همراه، با استقبال رضا رحمانی استاندار آذربایجان‌غربی و جمعی از مسئولان استان پنجشنبه ۷ آبان وارد فرودگاه ماکو شد.

 

وزیر امور اقتصادی و دارایی در بدو ورود در فرودگاه ماکو گفت: در جریان این سفر، بازدید از زیرساخت‌ها و امکانات تجاری و لجستیکی منطقه آزاد ماکو، بازارچه ساری‌سو، گمرک و پایانه مرزی بازرگان در دستور کار قرار دارد.

سید علی مدنی زاده افزود: این بازدیدها با هدف بررسی ظرفیت‌های تجاری و مرزی منطقه، ارزیابی زیرساخت‌های موجود و پیگیری زمینه‌های توسعه فعالیت‌های اقتصادی و تسهیل مبادلات تجاری انجام می‌شود.

 بازدید از منطقه آزاد ماکو، بازارچه ساری‌سو و گمرک و گذرگاه مرزی بازرگان از برنامه‌های این سفر برای بررسی میدانی ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های تجاری آذربایجان‌غربی است.

بازدید از گمرک و گذرگاه مرزی سرو و حضور در نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی نیز از دیگر برنامه‌های وزیر اقتصاد خواهد بود که فرصتی برای طرح مسائل بخش خصوصی و بررسی راهکارهای تقویت فعالیت‌های اقتصادی فراهم می‌کند.

همچنین جلسه شورای ساماندهی دستگاه‌های تابعه وزارت امور اقتصادی و دارایی با هدف بررسی مسائل و هماهنگی‌های مرتبط با مجموعه‌های تابعه این وزارتخانه برگزار خواهد شد.


برچسب ها:

تاریخ: 1405/08/07 09:12 ق.ظ | دفعات بازدید: 1915 | چاپ


مطالب مشابه dot
آخرین اخبار dot