آراز خبر-فرمانده انتظامی آذربایجان غربی از کشف ۲۱ هزار و ۴۰۰ لیتر فرآورده نفتی قاچاق به ارزش بیش از ۳۱ میلیارد ریال و دستگیری ۴ متهم در این رابطه خبر داد.سردار جمال سلمانی در تشریح این خبر اظهار کرد: به دنبال فعالیت سازمان یافته قاچاقچیان عمده سوخت و انتقال فرآورده های نفتی قاچاق، موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران گمنام پلیس امنیت اقتصادی استان قرار گرفت.
وی افزود: پلیس با گسترش چتر اطلاعاتی و انجام اقدامات فنی و تخصصی، به مدت یک ماه فعالیت این باند را به صورت شبانه روزی تحت رصد و پایش قرار داد.
فرمانده انتظامی استان آذربایجان غربی ادامه داد: در نهایت یکی از باندهای فعال در زمینه قاچاق فرآورده های نفتی و محل فعالیت آنان شناسایی؛ که در عملیاتی هدفمند، یک دستگاه تانکر حامل ۲۱ هزار و ۴۰۰ لیتر فرآورده نفتی قاچاق، توقیف شد.
سردار سلمانی با اشاره به اینکه ارزش تقریبی این محموله برابر نظر کارشناسان، ۳۱ میلیارد و ۳۰ میلیون ریال برآورد شده است؛ تصریح کرد: در این عملیات ۴ نفر متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده، برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند.
وی با تأکید بر استمرار برخورد قاطع پلیس با قاچاقچیان سوخت و سرمایه های ملی، گفت: از شهروندان گرامی درخواست داریم هرگونه اخبار در خصوص قاچاق و موضوعات امنیتی را بلافاصله از طریق شماره های ۱۱۰ و ۱۹۷ به پلیس اطلاع دهند تا همکاران ما در کوتاه ترین زمان ممکن برای اقدامات پیشگیرانه و برخورد مقتدرانه، در محل حضور یابند.


تصادف اتوبوس دانشگاه ارومیه در جاده سرو با ۷ مصدوم
وعده تحقق بهرهبرداری از آزادراه ارومیه ـ تبریز تا دو سال آینده
بیش از ۵۰ میلیون مترمکعب به تالابهای اقماری دریاچه ارومیه اختصاص یافت
پیوست اقتصادی برای گردشگری شمس تبریزی در خوی تدوین شود
نیازهای اساسی مردم برای بحران احتمالی تامین شود
انتخاب ۲۸۲۷ حوزه شهری و روستایی در آذربایجان غربی برای سرشماری
تقویت و نوسازی ناوگان آتشنشانی از اولویتهای مدیریت شهری است
از طرحهای سرمایهگذاری شهرداری ارومیه حمایت میکنیم
اجرای نوبتدهی اینترنتی برای پایان صفهای طولانی ناوگان در پایانههای مرزی آذربایجان غربی
ضرورت بهرهبرداری حداکثری از ظرفیتهای ایجادشده برای توسعه دایری FTTH
