به گزارش آرازخبر، نادر نانبخش در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه طرح پوشش اجباری بیمه سلامت از 15 آبان سال جاری آغاز شده و تا 15 اردیبهشت سال آتی اجرایی می شود، اظهار داشت: بعد از اجرای این طرح ثبت نام اولیه بالغ بر 14 هزار نفر برای انجام آزمون وسع صورت گرفته و برای 800 نفر نیز با پرداخت سرانه بیمه سالیانه دفترچه صادر شده است.
مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان غربی ادامه داد: افراد فاقد هرگونه پوشش بیمهای تا 15 اردیبهشت ماه سال آتی فرصت دارند جهت نام نویسی برای دریافت دفترچه بیمه به دفاتر پیشخوان طرف قرارداد مراجعه کنند.
وی خاطرنشان کرد: افرادی که متقاضی انجام بیمه ازطریق آزمون وسع هستند آمار نهایی از سوی وزارت رفاه ارائه می شود و براساس توانایی مالی که ازسوی وزارت رفاه مشخص می شود اگرخانواده دردهک اول تا سوم باشد بیمه رایگان ، دهک چهارم 50درصد حق بیمه و ازدهک پنجم تا دهم کل حق بیمه راباید بپردازند.
نانبخش با اعلام اینکه تعداد 62دفتر پیشخوان طرف قرارداد در استان خدمات بیمه سلامت را ارائه می دهند، افزود: 88 هزار و 517 نفر در آذربایجان غربی برای تمدید و تعویض دفترچه بیمه خود به دفاتر پیشخوان طرف قرارداد بیمه سلامت مراجعه کرده اند.
این مقام مسئول به اجرای تبادل الکترونیکی اسناد بستری در استان اشاره و اعلام کرد: از 24 بیمارستان دولتی و دانشگاهی تبادل اسناد پزشکی در 23 بیمارستان به صورت الکترونیکی انجام می شود.
وی یادآور شد: در راستای اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی در استان، این طرح در تمامی شهرستان های شمال استان به جز خوی اجرا شده و در جنوب استان نیز در شهرستانهای نقده و بوکان اجرا می شود و شهرستان های خوی و مهاباد نیز برای اجرای این طرح اعلام آمادگی کرده که پیش بینی می شود تا پایان امسال در این شهرستان ها نیز اجرایی شود.
مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان غربی ادامه داد: قرارداد اجرای نسخه نویسی الکترونیکی توسط 159 پزشک داروساز، مرکز آزمایشگاهی و رادیولوژی در استان انجام می شود.
وی به مزایا و معایب اجرای این طرح اشاره کرد و ابراز داشت: کاهش بروز خطای دارو خوانی ناشی از بدخطی پزشک از مزایا این طرح بوده از طرفی نیز طولانی شدن فرایند انتظار مراجعه کننده ناشی از نداشتن آموزش و تبحر کافی در داروخانه ها و قطعی اینترنت از معایب این طرح است.
نانبخش ابراز داشت: حدود 2 میلیون و 10 هزار نفر از جمعیت استان تحت پوشش بیمه سلامت بوده که از این تعداد 3 هزار و 500 نفر بیماران خاص هستند.