آراز خبر-مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجانغربی از فروش بیش از ۱۱ هزار جلد کتاب در هجدهمین نمایشگاه کتاب ارومیه خبر داد.
علیرضا نوروزی پنجشنبه ۹ مهر در جمع خبرنگاران با بیان اینکه هجدهمین نمایشگاه کتاب ارومیه که از ۳۰ شهریور ماه در تالار وحدت ارومیه آغاز شده بود بعد از ۸ روز به کار خود پایان داد، گفت: در هجدهمین نمایشگاه کتاب ارومیه ۱۱ هزار و ۴۵۰ جلد کتاب به ارزش ۴ میلیارد و۵۵۰ میلیون تومان به فروش رسید.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اظهار کرد: در هجدهمین نمایشگاه کتاب ارومیه، ۳۰۰ناشر، ۱۶ هزار و ۷۴۳ عنوان کتاب را در قالب ۶۸ هزار و ۶۵۹ جلد با موضوعات دفاع مقدس، کودک و نوجوان، دانشگاهی، عمومی، فنی و مهندسی، کنکور، مذهبی و پزشکی برای علاقمندان عرضه کردهاند.
وی ادامه داد: بخش ویژه «آقای شهید» از جمله ویژگیهای هجدهمین نمایشگاه کتاب استان بود که امسال به این رویداد فرهنگی اضافه شد.
نوروزی ادامه داد: برای این نمایشگاه سه نوع تخفیف در نظر گرفته شده است؛ نخست تخفیف عمومی تا سقف ۳۰ درصد، دوم تخفیف ویژه ادارات و مدارس بدون سقف و سوم تخفیف ویژه نمایشگاه ارومیه برای مدارس مناطق محروم که تا سقف ۸۳ درصد در نظر گرفته شده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجانغربی با اشاره به نامزدی ارومیه در طرح انتخاب شهردوستدار کتاب افزود: ارومیه یکی از نامزدهای شهر دوستدار کتاب است و امیدواریم امسال با تلاش همه مجموعهها بتوانیم وظیفه خود را بهدرستی انجام دهیم و ارومیه برای نخستین بار به عنوان پایتخت کتاب ایران انتخاب شود.


آزادی ۵۸۰ زندانی نیازمند در آذربایجانغربی در نیمه نخست سال جاری
اقدامات بیشتری برای جبران عقبماندگیهای آذربایجان غربی انجام شود
اختلاف و درگیری دو دانشجو در دانشگاه ارومیه
عامل تیراندازی در مهاباد دستگیر شد
ظرفیتهای منطقه به شکل حرفهای به گردشگران معرفی شود
ارتقای خدمات رفاهی دانشجویان مورد توجه قرار گیرد
پلیس در خط مقدم تأمین آرامش جامعه است
زمان انتظار ناوگان در پایانه مرزی سرو به کمتر از نصف کاهش یافت
شمارش معکوس برای بهرهبرداری از بارگاه شمس تبریزی خوی
تصمیمات لازم برای حفاظت از مراکز هستهای کشور اتخاذ شده است
