ARAZKHABAR.IR

تامین اراضی مورد نیاز برای میدان میوه و تره‌بار ارومیه


تامین اراضی مورد نیاز برای میدان میوه و تره‌بار ارومیه آراز خبر-  مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی گفت: اراضی مورد نیاز برای انتقال میدان میوه و تره‌بار ارومیه در محلی جدید شناسایی و تامین شده و مشکلی از بابت واگذاری اراضی وجود ندارد و راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی آماده انجام همکاری‌های لازم در این خصوص است.

پیمان آرامون صبح روز یکشنبه در جلسه بررسی روند تامین زمین برای میدان میوه و تره‌بار ارومیه که در سالن جلسات معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان‌غربی برگزار شد، اظهارکرد: محل جدید میدان میوه و تره‌بار ارومیه، در جاده شهید کلانتری و در زمینی به وسعت حدود ۷۷ هکتار شناسایی و تامین شده است.

وی ادامه داد: روند واگذاری اراضی شناسایی و تامین شده به شهرداری ارومیه کلید خورده است و کار ساخت این مجموعه مطابق با استانداردهای روز، انجام می‌گیرد. 

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی گفت: تعیین محل جدید برای میدان میوه و تره‌بار ارومیه اهمیت زیادی دارد و میدان فعلی پاسخگوی نیازهای رو به رشد شهر نیست و این انتقال، با هدف رفع مشکلات فعلی مانند ترافیک، کمبود فضای پارکینگ و پاسخگویی بهتر به نیاز شهر انجام گرفته است.

آرامون افزود: احداث میدان جدید منجر به دسترسی راحت‌تر، امکانات مدرن‌تر مثل سردخانه و بازارچه‌های تخصصی، سامان‌دهی بهتر مشاغل، کاهش تخلفات می‌شود و حتی افزایش ظرفیت صادرات میوه و تره‌بار را به طور کامل فراهم می‌کند.


برچسب ها:

تاریخ: 1404/04/29 09:25 ق.ظ | دفعات بازدید: 2249 | چاپ


مطالب مشابه dot
آخرین اخبار dot