ARAZKHABAR.IR

تولید سالانه ۴۱۸ هزار تن شیر در آذربایجان‌غربی


 تولید سالانه ۴۱۸ هزار تن شیر در آذربایجان‌غربی آراز خبر-رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: سالانه بیش از ۴۱۸ هزار تن شیر خام در این استان تولید می‌شود که نقش مهمی در تأمین نیاز لبنی کشور دارد.

 

محمدرضا اصغری  افزود: این میزان تولید معادل روزانه حدود یک‌هزار و ۱۴۵ تن شیر است که حاصل فعالیت گسترده و پیوسته ۳۳ هزار واحد گاوداری شیری در بخش‌های صنعتی، روستایی و عشایری استان است.

وی اظهار کرد: در حال حاضر ۲۵۰ واحد گاوداری شیری صنعتی در سطح استان فعال هستند و سهم قابل توجهی در تولید شیر و فرآورده‌های لبنی دارند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی با اشاره به ظرفیت بالای این استان در حوزه صنایع تبدیلی و فرآوری شیر افزود: هم‌اکنون ۸۱ کارخانه لبنی و تعدادی کارگاه کوچک در استان فعالیت می‌کنند که وظیفه دریافت، فرآوری و بسته‌بندی شیر خام تولیدی را برعهده دارند.

اصغری ادامه داد: وجود چنین شبکه گسترده‌ای از دامداری‌ها و واحدهای لبنی، علاوه بر تأمین نیازهای داخلی استان، زمینه‌ساز پشتیبانی مؤثر از صنایع تبدیلی و اشتغال پایدار در بخش کشاورزی است.


برچسب ها:

تاریخ: 1405/02/07 02:28 ب.ظ | دفعات بازدید: 2180 | چاپ


مطالب مشابه dot
آخرین اخبار dot