ARAZKHABAR.IR

هزینه‌کرد بیش از ۱۰ میلیارد تومان برای ساماندهی آبشار سوله‌دوکل ارومیه


هزینه‌کرد بیش از ۱۰ میلیارد تومان برای ساماندهی آبشار سوله‌دوکل ارومیه آراز خبر- مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی از هزینه‌کرد بیش از ۱۰ میلیارد تومان اعتبار برای ساماندهی و تقویت زیرساخت‌های گردشگری آبشار سوله‌دوکل ارومیه خبر داد.

مرتضی صفری اظهار کرد: احداث سرویس‌های بهداشتی، احداث دو سکوی عکاسی برای گردشگران، اجرای سنگ‌فرش و آسفالت‌ریزی در مسیر آبشار سوله‌دوکل از جمله این اقدامات هستند.

 مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی افزود: علاوه بر آبشار سوله‌دوکل، جاذبه‌های طبیعی گردشگری دیگری از جمله دالامپر، دریاچه مارمیشو، آبشار سیلوک در منطقه سیلوانا ارومیه وجود دارد که جذابیت بالایی برای گردشگران دارد.

او گفت: با تقویت زیرساخت‌های گردشگری در این منطقه سالانه مسافران زیادی را می‌توان جذب کرد و همه این نعمت‌های خدادای هستند که باید آنها را قدر دانسته و این ظرفیت‌ها را بالفعل کرد.


برچسب ها:

تاریخ: 1403/10/30 06:22 ب.ظ | دفعات بازدید: 1550 | چاپ


مطالب مشابه dot
آخرین اخبار dot