ARAZKHABAR.IR

400 گروه جهادی دانش‌آموزی در آذربایجان‌غربی وجود دارد


400 گروه جهادی دانش‌آموزی در آذربایجان‌غربی وجود دارد آراز خبر-رئیس سازمان بسیج دانش آموزی آذربایجان غربی گفت: بیش از 400 گروه جهادی دانش‌آموزی در مناطق مختلف آذربایجان‌غربی تشکیل شده است که در صورت نیاز به صورت داوطلبانه برای خدمت‌رسانی آمادگی دارند.

جهانگیر اسلام‌پرست با بیان اینکه ۲۱۰ هزار دانش‌آموز در مناطق مختلف استان در بسیج عضویت دارند،گفت: از این تعداد، ۱۰۰ هزار نفر دختر هستند.

مسئول بسیج دانش‌آموزی آذربایجان‌غربی همچنین از فعالیت ۴۰۰ گروه جهادی دانش‌آموزی در استان خبر داد و گفت: بیش از چهار هزار دانش‌آموز در این گروه‌ها حضور دارند و در مواقع مورد نیاز، به‌صورت داوطلبانه و با انگیزه در عرصه‌های مختلف خدمت‌رسانی مشارکت می‌کنند.

وی با اشاره به جایگاه بسیج دانش‌آموزی در تربیت نسل جوان و مشارکت اجتماعی دانش‌آموزان اظهار کرد: جذب، آموزش، سازماندهی و به‌کارگیری مردم در رده‌های مقاومت، از مأموریت‌های اصلی بسیج به شمار می‌رود.

اسلام پرست افزود: بسیج از ابتدای شکل‌گیری خود با هدف مشارکت مردمی در دفاع از کشور، انقلاب و دستاوردهای آن، در مساجد، مدارس، مراکز آموزشی، ادارات و کارخانه‌ها پایگاه‌های مقاومت ایجاد کرده است. با توجه به حضور گسترده نوجوانان و جوانان در مدارس، بسیج دانش‌آموزی نیز از تشکل‌های مهم این مجموعه محسوب می‌شود و توسعه فعالیت‌های آن ضرورت دارد.

وی با اشاره به بخشی از فعالیت‌های این گروه‌ها بیان کرد: اجرای طرح شهید عجمیان، برگزاری پویش «همکلاسی مهربان»، راه‌اندازی موکب در مناسبت‌های ملی و مذهبی و مشارکت در پویش‌های درختکاری، از جمله برنامه‌هایی است که با حضور دانش‌آموزان جهادگر اجرا شده است.

اسلام‌پرست ادامه داد: در کنار فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی، رسیدگی به مدارس و منازل آسیب‌دیده از جمله اقدامات انجام‌شده بوده است. ترمیم و تعویض شیشه‌های شکسته، مستندسازی وضعیت مدارس آسیب‌دیده، صدور بیش از ۱۰۰ بیانیه از سوی مجامع علوی و فاطمی، برگزاری دوره‌های توانمندسازی در حوزه فضای مجازی و تربیت نیروهای فعال در عرصه جنگ نرم نیز در شمار این اقدامات قرار دارد.

وی با اشاره به ضرورت تبیین رویدادهای اخیر برای دانش‌آموزان اظهار کرد: برگزاری نشست‌های روشنگری و تبیینی در کلاس‌های درس با محوریت جنگ اخیر در دستور کار قرار گرفته است تا دانش‌آموزان با موضوعاتی همچون همبستگی ملی، اتکا به توانمندی‌های داخلی، اهمیت صیانت از مرزهای کشور و نقش رهبری در مدیریت شرایط دشوار آشنا شوند.


برچسب ها:

تاریخ: 1405/08/04 11:01 ق.ظ | دفعات بازدید: 1928 | چاپ


مطالب مشابه dot
آخرین اخبار dot