آراز خبر-مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان غربی گفت: یک هزار کیلومتر از جاده های شمال و جنوب استان طی شبانه روز گذشته با تلاش راهداران، برف روبی، نمک پاشی و برای تردد خودروها آماده شد.ایرج دست نشان افزود: در این مدت، مسیر مواصلاتی ۶۵ روستا در آذربایجان غربی بازگشایی شد.
وی اضافه کرد: در حال حاضر محور مواصلاتی ۱۷ روستا در نقاط مختلف آذربایجان غربی مسدود است که با وجود تداوم بارش، روند بازگشایی آنها توسط تیم های راهداری ادامه دارد.
وی اظهار کرد: برای بازگشایی مسیرهای اصلی و روستایی طی شبانه روز گذشته در آذربایجان غربی، بیش از ۱۰۰ راهدار فعال بوده و ۷۰۰ تن شن و ماسه مصرف شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان غربی ادامه داد: در حال حاضر شاهد بارش برف و مه گرفتگی در گردنه های مایین بلاغ تکاب و زمزیران مسیر مهاباد – سردشت هستیم.
دست نشان گفت: بارش برف در محورهای تمرچین، شاهین دژ - تکاب، پیرانشهر- سردشت نیز گزارش شده است.


آغاز برداشت ۷۰ هزار تن هلو از باغات آذربایجانغربی
رانندگی غیر مجاز دختربچه ۱۱ ساله، جان پاکبان مهابادی را گرفت
مصدومیت ۱۳ نفر بر اثر گاز گرفتگی سگ در آذربایجانغربی
استقبال کم از CNG در آذربایجانغربی
زمینه حضور محصولات آذربایجانغربی در بازارهای جهانی فراهم شود
زیرساختهای لجستیکی مرز بازرگان متناسب با رشد تجارت توسعه یابد
جوانان در خط مقدم حمایت از کشور قرار دارند
افزایش تصادفات و فوتیها در محورهای مواصلاتی شهرستان ماکو
رفع تصرف بیش از ۱۲۷ هزار مترمربع اراضی ملی در آذربایجانغربی
۳۳ قبضه سلاح در مرزهای آذربایجانغربی کشف شد
