آرزا خبر-مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان غربی گفت:از آغاز طرح نوروزی تا بامداد یکم فروردین ۵۰ هزار و ۴۳ نفر مسافر در قالب ۷ هزار و ۵۹۰ سفر توسط ناوگان حمل و نقل عمومی جابجا شده اند.پیمان آرامون افزود:در بازه زمانی ۲۴ اسفند الی یکم فروردین جابجایی مسافر توسط ناوگان حمل و نقل عمومی نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته ۸۱ درصد افزایش یافته است.
وی ادامه داد: ناوگان حمل و نقل عمومی با جابجائی ۵۰ هزار نفر مسافر از آغاز طرح نوروزی تا اول فروردین سالجاری در صف اول جابجایی های بینشهری نوروزی استان قرار گرفتند.
مدیرکل راهداری استان اظهار کرد: بیشترین تعداد سفر توسط ناوگان حمل و نقلی سواری بوده است که با بیش از ۵هزار و ۴۸۳ سفر، تعداد ۶هزار و ۷۹۱ نفر مسافر را به مقصد رسانده اند.
وی خاطر نشان کرد: بیشترین تعداد مسافر نیز با اتوبوس های بین شهری استان در قالب یک هزار و ۳۳۲ سفر جابجا شدند که ۲۴ هزار و ۶۰۵ نفر مسافر را شامل می شود.


آغاز برداشت ۷۰ هزار تن هلو از باغات آذربایجانغربی
رانندگی غیر مجاز دختربچه ۱۱ ساله، جان پاکبان مهابادی را گرفت
مصدومیت ۱۳ نفر بر اثر گاز گرفتگی سگ در آذربایجانغربی
استقبال کم از CNG در آذربایجانغربی
زمینه حضور محصولات آذربایجانغربی در بازارهای جهانی فراهم شود
زیرساختهای لجستیکی مرز بازرگان متناسب با رشد تجارت توسعه یابد
جوانان در خط مقدم حمایت از کشور قرار دارند
افزایش تصادفات و فوتیها در محورهای مواصلاتی شهرستان ماکو
رفع تصرف بیش از ۱۲۷ هزار مترمربع اراضی ملی در آذربایجانغربی
۳۳ قبضه سلاح در مرزهای آذربایجانغربی کشف شد
